3 gedachten over “Het afscheid

  1. Ik heb geen afscheid van je kunnen nemen en dat spijt me zeer .Maar afscheid nemen doe je niet , zo blijf je elkaar altijd tegenkomen . Goede reis Ronald.

  2. Ronald, nog vaak denk ik aan je . De jaren die wij op de HAVO zaten . En oh wat was je toch goed in Biologie .Wat was ik blij als je me kon helpen met moeilijke opgaven , en wat was ik gelukkig als we samen naar muziek konden luisteren. Jethro Tull en Pink-Floyd.Daar in Oud-beijerland .Jij slaagde voor de HAVO en ik zakte . Jij ging studeren in Tilburg en ik ging werken in een ziekenhuis in Rotterdam . Nog een keer ben ik naar Tilburg gereisd en daarna gingen we ieder onze eigen weg . Maar ik ben je nooit vergeten.. Nog altijd niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s